Reclama

http://www.jocuri-noi.ws - jocuri noi
http://www.jocuri-barbie.ws - jocuri barbie http://www.jocuri-copii.ws - jocuri copii
http://www.jocuri-tari.ro - jocuri

vineri, 26 septembrie 2008

Lamborghini - Nou Model la Paris 2008

Lamborghini - nou model la Paris 2008Lamborghini va lansa la Paris un sedan cu 4 uşi, pe nume Estoque, denumirea unei săbii folosite de toreadori.

Responsabilii de produs de la Lamborghini sunt foarte misterioşi când vine vorba de a trâmbiţa apariţia unui nou model. De obicei, o campanie se începe cu imagini care nu dezvăluie mare lucru, urmate de unele mai evidente şi tot aşa până produsul final este complet dezvelit. Şi toată această strategie se întinde pe mai multe luni înaintea evenimentului la care are anunţul oficial.

Lamborghini nu respectă această reţetă de marketing şi cu câteva săptămâni avans faţă de Salonul de la Paris aruncă o poză pe net cu o evacuare a unui supercar şi spun printre rânduri că nu e vorba de un nou model Lambo, ci de o nouă lume. Ce să fie oare?

Să fie un Lamborghini hibrid sau poate unul cu mai mult de două uşi, dacă tot spun că înseamnă un nou început pentru constructorul de supercar-uri italian. Aşteptăm cu nerăbdare Salonul Auto Paris 2008 pentru a vedea misteriosul "taur".

Niciun comentariu: