Reclama

http://www.jocuri-noi.ws - jocuri noi
http://www.jocuri-barbie.ws - jocuri barbie http://www.jocuri-copii.ws - jocuri copii
http://www.jocuri-tari.ro - jocuri

duminică, 24 august 2008

Trei copilasi din Baia Mare , obligati sa doarma in ambulanta !

Nepasare si haos in multe dintre institutiile statului care ar trebui sa se ocupe de protectia copilului!
Trei fratiori din Baia Mare - niciunul mai mare cinci ani - au dormit azi-noapte intr-o ambulanta, pe targi, pentru ca angajata unui centru de primire nu a vrut sa-i gazduiasca. Mama celor mici ajunsese la spital ca sa nasca, iar tatal era la serviciu, asa ca medicii au incercat sa-i lase in grija unor profesionisti. Dar la institutia cu pricina, asistenta nici macar nu a coborat sa-i vada - a spus ca are nevoie de aprobare de sus pentru a le deschide poarta.
Pe cei din echipajul ambulantei nu i-a lasat sufletul sa abandoneze cei trei copilasi in toiul noptii. La spitalul unde nastea mama lor, medicii nu ii puteau tine. Asa ca s-au gandit sa-i trimita cu salvarea la un centru de primire in regim de urgenta, care are misiunea sa le ofere adapost copiilor aflati in situatii dificile.
Medicul de pe ambulanta a refuzat sa creada ca angajatii centrului de primire ii lasa pe cei trei copii in strada in puterea noptii. A ramas in fata institutiei aproape patru ore, asteptand un semn de omenie. In acest timp, le-a improvizat copiilor un dormitor in masina: au adormit pe targi, inveliti cu halatele celor din echipaj.
La 5 dimineata, ambulanta a trebuit sa plece la un accident grav. Copiii au fost dusi in dispeceratul salvarii, unde au mai dormit, pe niste scaune, pana la pranz. Atunci a iesit de la serviciu tatal lor, care a inceput sa-i caute disperat.
Angajata centrului de primire in regim de urgenta care a refuzat sa le ofere adapost celor trei copii ar putea fi demisa

Niciun comentariu: