Reclama

http://www.jocuri-noi.ws - jocuri noi
http://www.jocuri-barbie.ws - jocuri barbie http://www.jocuri-copii.ws - jocuri copii
http://www.jocuri-tari.ro - jocuri

duminică, 24 august 2008

Noapte magica la Nunta sotilor Maruta !

Dupa ceremonia religioasa de sambata seara, care i-a coplesit de emotii pe Andra si Catalin, a venit marea petrecere.
Ziua perfecta a familiei Maruta a inceput la biserica Trei Ierarhi, din Targu Jiu. Aceasta a fost luata cu asalt de peste 300 de oameni veniti sa vada cele doua vedete.
Dupa ceremonia religioasa, Catalin si Andra au fost insotiti de multimea curioasa la Poarta Sarutului, locul in care cei doi au ales sa faca o scurta oprire, in drumul spre marea petrecere.
Petrecrea a inceput in jurul orei 20. Mirii si invitatii au fost intampinati cu un foc de artificii.
Rand pe rand, si-au facut aparitia peste 900 de invitati. Gheorghe Gheorghiu, Daciana si Victor Ponta, Cristina Spatar, Delia, Luminita Anghel, Cristina Rus - sunt doar cateva dintre numele care au tinut mortis sa fie de fata la petrecerea anului, data de Catalin si Andra.
Pentru ca si-au dorit o nunta traditionala, Andra si Catalin au deschis seara cu un dans.
Petrecerea a fost un spectacol in toata regula in care au cantat Provincialii, Proconsul, artisti renumiti de muzica populara, dar si Ovidiu Comornic si Angela Similea.
Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale nuntii a fost focul de artificii de la miezul noptii. Imediat dupa aceste scene, mireasa a fost furata. Rapitorii, prieteni de-ai mirilor, nu s-au lasat pana cand nu au obtinut de la Catalin promisiunea ca va canta pentru a-si recupera sotia.
Nunta s-a intins pana la 6 dimineata cand, obositi de atata dans si chefuit, invitatii au pornit spre case. Mirii, in schimb, vor porni spre Tenerife pentru luna de miere.

Niciun comentariu: